Enkelt, gratis og uforpliktende

Hvorfor la Ishavskraft utfordre?

– 95% anbefalt

Delta i strømkampen

Tjenesten er gratis og uten forpliktelser. Fyll ut skjema og vi utfordrer din strømleverandør.
Takk, ditt skjema ble sendt inn.

Slik fungerer det:

Fyll ut skjema

Oppgi din kontaktinformasjon og Ishavskraft er klar til å utfordre din leverandør. Dette medfører ingen kostnad for deg.

Vi kontakter din leverandør

Leverandøren din må fortelle oss om du har en dyr strømavtale. Full åpenhet og innsyn for deg.

Bedre avtale!

Når strømavtalen er kontrollert vil du få vite om avtalen er god eller om vi som strømleverandør kan tilby bedre. Her skal skjulte kostnader bort.

:

Kamper pågår

Gjennomført

Hvor mange anbefaler oss? 95%

Gode kundeopplevelser

20.12.18 - Erlend fra Arendal kontoret var en fantastisk man og ha på røret! Jeg hadde ansatt han selv på dagen! Ingenting og ta dere på her 🙂 Jeg skal dele og like dere videre!!! (Espen)

07.12.18 - Deres kundebehandler var faglig dyktig, og hyggelig. Ikke påtrengende og provoserende. Holdt avtaler underveis, og gav hurtig tilbakemeldinger. Har sjekket grundig flere strøm leverandører, og fant Strømkampen som et akseptabelt prisnivå (Frank)

16.11.18 - Bra dere fikk ned strømprisen. Bra bedriftene får konkurranse og må kunne gi bedre pris for å ikke miste kunder. (Lars-magne)

31.10.18 - Lett å prater med. Trygghet på at de er der for deg som rådgiver og ikke selger.. Blir rett og slett en hyggelig samtale man får. (Erik)

29.10.18 - Dere forklarte dere veldig bra og var ekstremt hjelpsomme. Fikk en litt, «men-skal-dere-ikke-ta-betalt-når-dere-yter-så-god-service»-følelse. Kjempefornøyd! (Elin)

22.10.18 - Kundebehandleren kom med gode tips som jeg fulgte opp, dette bidro til en bedre løsning for meg som strøm forbruker. Imponert over kunnskapen, engasjementet og iveren til kundebehandleren. (Ludvig)

07.09.18 - Det er jo ikke alle som er så flink til å følge med om hva de betaler for så det er veldig bra at det finnes sånne som Dere som kan hjelpe til. Jeg sparte jo noen kroner på hjelpen fra Dere TAKK. (Paul)

05.09.18 - Jeg er fornøyd så langt så jeg tror neppe det kan gjøres bedre. Det er flott at noen følger med hva leverandør av strøm gjør. Vi som kunder har vel en tendens til og godta slik det er. Lykke til videre. (Per)

29.08.18 -  Veldig godt fornøyd! Saklig og vennlig representant. Ikke press på skifte av leverandør. Gikk gjennom min nåværende avtale og fant at jeg ikke trenger å bytte leverandør. Vil anbefale andre til å ta kontakt med dere. (inger lise)

21.08.18 - Fortsett i samme bane som nå. Hyggelige representanter som forklarte seg lett forståelig. (Erik)

Dette er noen av de mange utrolig positive tilbakemeldingene Strømkampen har fått